به گزارش سپاهان خبر، شهر جدید بهارستان در حاشیه شهر اصفهان قرار دارد ، شهری که مناسب زندگی دور از مشکلات شهرهای بزرگ است ،شهری که آب و هوای بهتری نسبت به اصفهان دارد . ساخت شهر بهارستان در سال ۱۳۷۶ آغاز و در سال ۱۳۸۴، بهارستان به عنوان یک شهر شناخته و شهرداری آن تأسیس گردید. شهر بهارستان در مجاورت قلعه شور، کبوترآباد و رشته کوه کم ارتفاع لاشتر قرار دارد.
این شهر از شمال به روستای کیچی قلعه شور و کبوترآباد، از جنوب به رشته کوههای لاشتر، از شرق به بیابانهای بخش جرقویه و از غرب به جاده اصفهان- شیراز محدود میشود. پیشرفت بهارستان طی سالهای گذشته بر هیچکس پوشیده نیست و طی سالهای اخیر با رشد چشمگیر جمعیت و توسعه عمرانی، به یکی از محورهای کلیدی سیاستهای ملی مسکن و توسعه متوازن شهری تبدیل شده است و در این میان شرکت عمران هر جدید بهارستان نقش بسزایی دارد.
مترو یکی از مهمترین پروژه های در دست احداث
دکتر محمد مهدی احمدی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان است وی با توجه به سابقه درخشان فعالیت های خود در حال حاضر به عنوان مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان مشغول خدمت رسانی است .دکتر احمدی در اولین نشست خبری خود با خبرنگاران به تشریح برنامه های شرکت عمران پرداخت و گفت: مترو یکی از مهمترین پروژه های در دست احداث در شهر بهارستان است که بهره برداری از آن میتواند تحول شگرفی در این شهر به دنبال داشته باشد.
وی افزود: در حال حاضر مشکل اصلی متروی بهارستان تامین منابع مالی است و اگر این بودجه محقق شود پس از زمان محقق شدن آن دو سال زمان لازم است تا متروی بهارستان به مرحله بهره برداری برسد.
وی اظهار داشت: پروژه مترو شهر بهارستان به طول ۱۴ کیلومتر از بهارستان تا ترمینال صفه است که به صورت رفت و برگشت ۲۸ کیومتر طول دارد. در حال حاضر نیز پیمانکار پروژه در روبروی هوانیروز مشغول تکمیل تونل است و ۳۰۰ متر زمین جلوی سیتی سنتر وجود دارد که متعلق به نیروی انتظامی است که باید به پروژه مترواضافه شود و با حل این مهم به صورت کامل معارض نداریم و مرحله بعدی روسازی شامل ریل گذاری، پایندها و غیره است.
مدیرعامل شرکت عمران بهارستان با بیان اینکه از ۲۸ کیلومتر رفت و برگشت مترو بهارستان ۱۶ کلیومتر روسازی انجام شده است، تصریح کرد: در دوره قبل ریل ها هم خریداری شده و مناقصه جهت خرید پابندها در دست اقدام است.وی با اشاره به اینکه مرحله بعدی مترو سیستم است، گفت: این موضوع شامل تجهیزات سیگنالی و برقی میشود، این مرحله شامل حدود ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار است که بیشتر سیم و کابل است، مرحله آخر هم احداث ایستگاه راه آهن است.
وی خاطرنشان کرد: پروژه متروی شهر جدید بهارستان بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد و تا کنون برای اجرای آن هزار و صد میلیارد تومان هزینه شده است و برای تکمیل متروی بهارستان بدون احتساب ناوگان و سایر ایستگاه های فرعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
بهره برداری از پنج هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در بهارستان
شرکت عمران بهارستان پای کار است و برای پیشرفت کار تلاش میکند اما بدون همراهی و اقدام مسوولان سایر دستگاه های خدماترسان، گره باز نمیشود
دکتر محمد مهدی احمدی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان با بیان اینکه تا پایان سال آینده حدود پنج هزار واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن به بهرهبرداری خواهد رسید، گفت: هزینه ساخت مسکن ملی پس از اجرای کار و تایید کیفیت از متقاضیان دریافت میشود و در این فرایند پولی پیش از اجرا گرفته نمیشود.
وی همچنین به مراحل پرداخت هزینه ساخت از سوی مردم اشاره کرد و گفت: پیمانکار ابتدا با منابع داخلی خود، عملیات ساخت مانند خاکبرداری، فونداسیون، اسکلت، سقف و دیوارچینی را انجام میدهد و پس از آن، صورتوضعیت ارائه و توسط ناظر کیفی شرکت، ناظر نظام مهندسی، مشاور طرح و سپس واحدهای فنی و مالی شرکت عمران بررسی و تایید میشود و پس از این مراحل، پیامک پرداخت برای متقاضیان ارسال میشود.
چندین پروژه احداث بوستان محلهای در حال اجراست
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه افزون بر پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال پروژه عمرانی د شهر بهارستان در حال اجراست اذعان داشت : بهارستان با رشد جمعیتی بالا نیازمند برنامهریزی دقیق برای تامین فضاهای آموزشی، فرهنگی، درمانی و خدماتی است که این موارد در طرح جامع توسعه شهری دیده شده است.
وی همچنین افزود: در حوزه فضای سبز، ایجاد پارکهای جدید و افزایش سرانه فضای سبز از اولویتهاست و در حال حاضر چندین پروژه احداث بوستان محلهای در حال اجراست.دکتر احمدی افزود: ما در بهارستان به دنبال ساخت صرفِ واحدهای مسکونی نیستیم، بلکه زیرساختهای زیستی، فرهنگی، آموزشی و حملونقلی را همزمان توسعه میدهیم تا با شهری متوازن و زنده روبهرو باشیم.
بدون زیرساختها، امکان تحویل کلید واحدها به مردم وجود ندارد
وی با اشاره به اعتراضات مردمی در خصوص واگذاری ها گفت: مردم حق دارند بدانند چرا با وجود ساخت ۸۰ تا ۹۰ درصدی واحدها، هنوز امکان استفاده از آنها وجود ندارد. وی با اشاره به نبود خدمات زیربنایی مانند آب، برق و گاز در پروژههای مسکن سازی این شهر گفت: نبود این زیر ساختها مانع بهرهبرداری از واحدهای ساختهشده در بهارستان شده و دستگاههای خدماترسان باید طبق قانون پای کار بیایند.
احمدی ادامه داد: بر اساس قانون، دستگاههای خدماترسان مانند آب، برق و گاز مکلفاند زیرساختهای لازم را تامین کنند و تاکنون جلسات متعددی با این دستگاهها برگزار کردهایم اما تحقق این امر نیاز به هماهنگی، اعتبارات و اراده بیشتری دارد و بدون زیرساختها، امکان تحویل کلید واحدها به مردم وجود ندارد.وی گفت: در واقع مشکل اصلی، عقبماندگی در تامین زیرساختهاست که حل آن از توان شرکت عمران خارج است و همدلی و پیگیری دیگر نهادها را میطلبد. نگاه آیندهنگر به شهر بهارستان
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان با تاکید بر نگاه آیندهنگر به این شهر گفت: ما میخواهیم بهارستان الگویی باشد برای شهرهای آینده، شهری که توسعه در آن تنها ساختوساز نیست بلکه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در اولویت است.در حقیقت این شهر، تنها محل اجرای پروژههای عمرانی نیست، بلکه در حال تبدیل شدن به یک الگوی زیست شهری است.
دیدگاهتان را بنویسید