به گزارش سپاهان خبر به نقل ایرنا، محمد کشوری از فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: مصوبه امروز یک حلقه از زنجیر و گام نخست برای رفع محدودیت از فضای اینترنت است و باید دید گامهای بعدی چیست.
وی تصریح کرد: اگر سختیها و تعارضاتی که در این راه وجود داشت را بپذیریم و با نگاه منصفانه آن را ببینیم، مصوبه امروز به عنوان گام نخست، گام خوبی است هر چند دیرهنگام بود.
کشوری با بیان اینکه گوگل پلی و واتساپ سکوهایی نبودند که رفع فیلتر از آنها نیازمند صرف زمان باشد، اظهار داشت: فرآیند رفع محدودیت از اینترنت بستگی به حلقههای بعدی زنجیر دارد که چطور باید سر جای خودشان قرار بگیرند.
این کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه این مصوبه در قدم نخست گام خوبی است و باید دید گام های بعدی در این زمینه چیست، اظهار دشت: رویه کنونی مانند این است که یک دانش آموز دوره ابتدایی را کامل کند که این گام خوبی در آموزش علم است اما اگر بعد از آن ترک تحصیل کند، این چرخه ناقص میماند.
کشوری با تاکید براینکه فرایندی که برای رفع فیلتر طی شده، فرایند سختی بوده، به این نکته اشاره کرد که همزمان با تصمیم شورای عالی فضای مجازی، میبینیم برخی افراد سرشناس و عضو شورا که مشهور به مخالفت با رفع فیلترینگ هستند، در حال جمع آوری امضا در مجلس برای محدود کردن فضای مجازی هستند.
وی یادآور شد: در دولت گذشته نیز برای رفع فیلتر گوگل پلی تلاش زیادی شد اما اتفاق نیفتاد. اما در این دولت به نتیجه رسید و ارزش دارد. اما باز هم تاکید میکنم که باید ادامه راه را دید.
کشوری درباره اینکه چرا برخی رفع فیلتر گوگل پلی را اقدام خاصی نمی دانند، گفت: دلیل اصلی عدم رفع فیلتر گوگلپلی این بود که فیلترشکن در بستر آن عرضه می شد اما حالا پس از دو سال فیلتربودن این شبکه میبینیم که هر کس که به فیلترشکن نیاز دارد، از جاهای دیگر آن را تامین می کند که البته خطرات امنیتی بیشماری برای کاربران دارد.
یکصد و چهارمین جلسه شورای عالی فضای مجازی امروز چهارم دی ماه با حضور سران سه قوه، وزیران و اعضای شورای عالی فضای مجازی کشور برگزار شد و در این جلسه، موضوع بازنگری در سیاستهای مسدودسازی، مجدد طرح شد و پس از ارائه نظرات دستگاهها، که پیشتر مورد بررسی قرار گرفته بود، در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در جلسه امروز، اعضا بر حمایت از سکوهای داخلی تاکید کردند.
دیدگاهتان را بنویسید