با توجه به نقش مهم کترینگهای صنعتی در تأمین غذای گروههای بزرگ، رعایت معیارهای بهداشتی و ایمنی در این صنعت بسیار حائز اهمیت است و بازرسیهای دورهای بهصورت مستمر انجام میشود.
به گزارش سپاهان خبر، سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اهمیت کترینگهای صنعتی در حفظ سلامت عمومی اشاره کرد و گفت: کترینگهای صنعتی نقش مهمی در تأمین غذای کارکنان کارخانهها، بیمارستانها، مدارس، شرکتهای ترابری اعم از ریلی، زمینی، هواپیمایی و دیگر گروههای بزرگ دارند. با توجه به این گستره فعالیت، رعایت معیارهای بهداشتی و کیفیت مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
نویسنده: یلدا توکلی
دیدگاهتان را بنویسید