×
×

تأمین غذای گروه‌های بزرگ و رعایت معیارهای بهداشتی و ایمنی

  • کد نوشته: 18873
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳
  • ۰
  •  با توجه به نقش مهم کترینگ‌های صنعتی در تأمین غذای گروه‌های بزرگ، رعایت معیارهای بهداشتی و ایمنی در این صنعت بسیار حائز اهمیت است و بازرسی‌های دوره‌ای به‌صورت مستمر انجام می‌شود.
    تأمین غذای گروه‌های بزرگ و رعایت معیارهای بهداشتی و ایمنی
  • با توجه به نقش مهم کترینگ‌های صنعتی در تأمین غذای گروه‌های بزرگ، رعایت معیارهای بهداشتی و ایمنی در این صنعت بسیار حائز اهمیت است و بازرسی‌های دوره‌ای به‌صورت مستمر انجام می‌شود.

    به گزارش سپاهان خبر، سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اهمیت کترینگ‌های صنعتی در حفظ سلامت عمومی اشاره کرد و گفت: کترینگ‌های صنعتی نقش مهمی در تأمین غذای کارکنان کارخانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، شرکت‌های ترابری اعم از ریلی، زمینی، هواپیمایی و دیگر گروه‌های بزرگ دارند. با توجه به این گستره فعالیت، رعایت معیارهای بهداشتی و کیفیت مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

    نویسنده: یلدا توکلی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *