×
×

برنامه هفتم آخرین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است

  • کد نوشته: 18451
  • ۲۵ دی ۱۴۰۳
  • ۰
  • رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه هفتم آخرین فرصت برای دستیابی به اهداف بخش کشاورزی، آب و محیط زیست است که اگر با دقت گام برنداریم این فرصت را از دست می دهیم.
    برنامه هفتم آخرین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است
  • به گزارش سپاهان خبر به نقل از ایرنا، «محمد جواد عسکری» سه شنبه شب در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نهاده‌های کشاورزی تهران با بیان اینکه شرایط برای توسعه کشاورزی مهیا است، افزود: امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده و هر حکومتی براساس امنیت غذایی عمل نکند به طور حتم آسیب خواهد دید.

    رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشاورزی سه برابر صنعت بازدهی دارد و ۳۰ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: بنابراین امنیت غذایی بسیار مهم و حساس است بنابراین قوانین مندرس و کهنه که لازم بوده تغییر کند را اصلاح و به روز رسانی کرده ایم و تنها کمیسیونی در مجلس هستیم که نگاهمان از پایین به بالاست.

    وی تصریح کرد: برای داشتن کشاورزی پایدار باید دستگاه ها پای کار بیایند، بروکراسی اداری کمر تولید کننده را شکسته است و همه برای واردات محصولات کشاورزی تلاش می کنند که این مسئله نشان می دهد در اجرا مشکل داریم.

    عسکری گفت: اگر امروز یک هزار تومان برای امنیت غذایی خرج کنیم بهتر از این است که ۱۰۰ هزار تومان برای بهداشت و درمان هزینه کنیم، اکنون دوره کارنس در بخش کشاورزی رعایت نمی شود و همین امر باعث بروز مشکلاتی شده است که باید برای آن چاره ای اندیشید.

    وی با بیان اینکه مجلس مسیر توسعه کشاورزی را هموار کرده است، افزود: طرح های توسعه ‌ای باید اجرا شود زیرا بازارهای منطقه خوب است که توجه زیادی به آن نشده است.

    رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه در بخش دانش بنیان ها عقب هستیم، گفت: تنها ۳ تا ۶ درصد در بخش دانش بنیان ها رشد داشته ایم که رقم ناچیزی است درحالی که برای رسیدن به اهدافمان باید آنها را جدی بگیریم.

    وی برتقویت بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: ۲۵۰ هزار فارغ التحصیل کشاورزی در مقاطع مختلف داریم، بخش خصوصی باید با کمک علم و مراکز آکادمی بیش از گذشته تقویت شود و ما نیز بخش خصوصی را حمایت می کنیم.

    عسکری اظهار داشت: طبق آمارها ۲۱ هزار و ۵۰۰ مجوز برای تولید پروتئین سفید فعال شد و سالانه دو میلیون و ۶۵۰ هزار تن مرغ تولید می شود اما باز هم نوسانات قیمتی داریم چون مردم به دلیل گرانی گوشت قرمز به گوشت سفید روی آورده اند.

    منبع: ایرنا
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *