×
×

مکسا تنها ارائه کنندۀ مراقبت‌های حمایتی و تسکینی در ایران

  • کد نوشته: 9989
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳
  • ۰
  • هر کس که به سرطان مبتلا می‌شود، جدا از سن، نوع سرطان و مرحلۀ آن، ممکن است قبل، در هنگام  یا بعد از درمان به مراقبت‌های حمایتی و تسکینی نیاز داشته باشد. با شروع مراقبت‌ها از لحظۀ تشخیص، تیم مراقبتی، قادر خواهد بود تا چالش‌های پیشِ رو را بهتر مدیریت کند و بنابراین، بیمار در تمام دورۀ درمان و بیماری زندگی راحت‌تری را تجربه می‌کند.
    مکسا تنها ارائه کنندۀ مراقبت‌های حمایتی و تسکینی در ایران
  • به گزارش سپاهان خبر، هر کس که به سرطان مبتلا می‌شود، جدا از سن، نوع سرطان و مرحلۀ آن، ممکن است قبل، در هنگام  یا بعد از درمان به مراقبت‌های حمایتی و تسکینی نیاز داشته باشد. با شروع مراقبت‌ها از لحظۀ تشخیص، تیم مراقبتی، قادر خواهد بود تا چالش‌های پیشِ رو را بهتر مدیریت کند و بنابراین، بیمار در تمام دورۀ درمان و بیماری زندگی راحت‌تری را تجربه می‌کند.

    مکسا به عنوان اولین و تنها ارائه کنندۀ مراقبت های حمایتی و تسکینی در ایران، خدمات تخصصی مختلفی را رایگان به بیماران مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنان ارائه می‌دهد.مکسا به عنوان یک نهاد مهم در زمینه کنترل سرطان، با هدف تسهیل دسترسی به خدمات مراقبتی و تسکینی، تفاهمنامه‌هایی با ۱۱ دانشگاه کشور به امضاء رسانده و برنامه‌های علمی بین‌المللی را در دستور کار قرار داده است.

    ۸۰ درصد بیماران مبتلا به سرطان در ایران جان خود را از دست می‌دهند سمپوزیوم مراقبت‌های حمایتی و تسکینی حوزه سرطان، توسط موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان ( مکسا) در دانشگاه اصفهان مورد بررسی قرار گرفت و به گفته متخصصان حاضر در این سیمپوزیوم، آمار نشان می‌دهد که ۸۰ درصد بیماران مبتلا به سرطان در ایران جان خود را از دست می‌دهند که این نشان‌دهنده نیاز مبرم به یک رویکرد جامع در درمان این بیماران است.

    آنچه در این رویداد علمی بر آن تاکید شد، ضرورت ادغام درمان‌های علمی و تسکینی بعنوان یک استراتژی کلیدی در بهبود کیفیت زندگی و افزایش امید به زندگی بیماران مبتلا به سرطان بود.در واقع متخصصان پزشکی در سمپوزیوم مراقبت‌های حمایتی و تسکینی حوزه سرطان ، بر اهمیت طب تسکینی در درمان بیماران مبتلا به سرطان تاکید و اعلام کردند که بدون آن، فرایند درمان بیماران ناقص خواهد بود.

    اهمیت وجود تیم‌های تسکینی دکتر محمد جهانگیری مدیرعامل مکسا در این سمپوزیوم به اهمیت وجود تیم‌های تسکینی متشکل از پزشکان، مددکاران و روانشناسان اشاره کرد و گفت: این تیم باید بدون مداخله در کار هم، ولی در کنار هم باشند و با نگاه جامع به این موضوع، بیماران بتوانند مسیر درمان خود را با حمایت تسکینی طی کنند.

    وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه‌ همکاری با ۱۱ دانشگاه کشور گفت: ما با مطالعه و بصورت کاملا علمی این کار را انجام می‌دهیم و در سطح بین الملل هم کار خواهیم کرد. تأثیر مثبت فعالیت بدنی بر کاهش ریسک مرگ و میر علی مظاهری مدیر گروه پزشکی ورزشی دانشگاه ایران، در این سمپوزیوم وجود خستگی و اختلال در خواب را از موضوعات مهم در روند درمان بیماران مبتلا به سرطان عنوان کرد و افزود: ورزش در کنار درمان را نباید از دست داد، خستگی با ورزش کردن کاهش می‌یابد، ورزش هوازی ۲ تا سه بار در هفته و ورزش قدرتی به مدت ۱۵۰ دقیقه برای این بیماران کمک کننده است.

    مظاهری ادامه داد: این دستور برای سایر بیماری‌های مزمن، مثل پارکینسون و آلزایمر نیز توصیه می‌شود.

    وی با تقسیم ورزش به سه گروه هوازی، قدرتی و کششی، بر تأثیر مثبت فعالیت بدنی بر کاهش ریسک مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان تأکید کرد و  گفت: ۵۰ درصد مرگ‌ و میرها بدلیل شدت نشانه‌های بیماری است که با ورزش کاهش می‌یابد.

    مظاهری، یکی از مصائب بیماری سرطان را اضطراب دائم بیمار دانست و گفت: اگر ۲ ورزش هوازی و قدرتی با هم دوبار در هفته انجام شود باعث کاهش اضطراب خواهد شد و امروزه در کشورهای پیشرفته هم نخستین قدم دارو درمانی نیست و ابتدا با فعالیت ورزشی، فرایند درمان بیماران را شروع می‌کنند.

    نویسنده: یلدا توکلی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *