به گزارش سپاهان خبر، علیاصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تخصصی بینالمللی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فستفود و کترینگ درجمع خبرنگاران گفت: غذا و نوشیدنی یکی از اجزای مهم زنجیره گردشگری است. یکی از راههایی که میتواند موجب تقویت همافزایی و همکاری بین زنجیره خدمات گردشگری شود رستورانهایی هستند که ارتباط مستقیم با گردشگری دارند و در زمره تاسیسات گردشگری محسوب شده و از مزیتهای حوزه گردشگری بهرهمند می شوند.
شالبافیان بیان داشت: با پیشنهاد وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و تصویب هیات وزیران برخی از ارائه دهنگان غذا که ارتباط مستقیم با حوزه گردشگری دارند از جمله رستورانهای ملل، رستورانهای بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و بین راهی در دامنه شمول تاسیسات گردشگری قرار گرفتند و میتوانند از مشوقها و مزیتهای حوزه گردشگری از جمله تسهیلات و تعرفههای انرژی استفاده کنند.
معاون گردشگری با اشاره به گستردگی حوزه خدمات غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه تمامی این حوزه به سفر و گردشگری مرتبط نمیشود طبیعتا تمامی آنها در این دامنه قرار نمیگیرند. شالبافیان افزود: یکی از اصلیترین مولفههای رضایت گردشگر خدمات غذایی و نوشیدنی است، این مهم به رضایتمندی بیشتر گردشگران منجر شود.
دیدگاهتان را بنویسید