حجتالاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه دشمنان انقلاب اسلامی همواره به دنبال ایجاد اختلاف از درون جامعه هستند، تنها راه مقابله با این توطئه را در انسجام، اقتدار و شناخت دقیق از جبهه دشمن دانست. سخنان وی در «نشست جنگ، فرهنگ انسجام ملی» به میزبانی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری استان اصفهان، به وضوح بر ضرورت هوشیاری و عملگرایی در برابر تهدیدات داخلی و خارجی تأکید داشت.
تاکتیک اصلی دشمن: نفوذ و اختلافافکنی از درون
به گزارش پایگاه خبری سپاهان خبر آقاتهرانی در آغاز سخنان خود، حضور پرشور جوانان مؤمن در صحنههای فرهنگی و اجتماعی را نعمتی بزرگ برشمرد و از آن به عنوان زمینهساز بسیاری از توفیقات یاد کرد. با این حال، وی هشدار داد که دشمن بیکار ننشسته و با استفاده از ابزارها و فریبهای گوناگون، در پی نفوذ از درون و بهجان هم انداختن نیروهای خودی است. این استراتژی، که با هدف تضعیف و فروپاشی از داخل صورت میگیرد، ایجاب میکند که نیروهای انقلاب با بصیرت کامل، صفوف خود را حفظ کرده و در برابر هرگونه وسوسه تفرقه، هوشیار باشند.
ضرورت اقتدار و شناخت صحیح از جبهه دشمن
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر لزوم اقتدار در برابر دشمنان، خاطرنشان کرد: مشکل ما این است که بعضیها هنوز تصور نمیکنند که در شرایط جنگ هستیم. او افزود که در این وضعیت، باید «به دشمن علامت قدرت بدهیم، نه ضعف»؛ زیرا علامت عقبنشینی دشمن را جسور میکند. این رویکرد، که برگرفته از فهم صحیح ماهیت دشمن است، بر پایه این واقعیت بنا شده که طرف مقابل (آمریکا یا رژیم صهیونیستی) هیچگونه رحم و اخلاقی ندارند و تصور گفتوگو و رأفت با آنها، اشتباهی فاحش است. آقاتهرانی با اشاره به تجربه خود در غرب، تأکید کرد که با مستکبر باید با زبان اقتدار صحبت کرد و به آیه قرآن اشاره کرد که مسلمانان را به تجهیز خود برای مقابله با دشمن فرا میخواند.
عملکرد جهادی در پرتو باور به شرایط جنگی
حجتالاسلام آقاتهرانی برای اثبات اهمیت درک وضعیت جنگی، به نمونههای عینی در مجلس اشاره کرد. وی اظهار داشت: در مجلس، موضوع مهمی مثل پرونده پهپادها که شاید در شرایط عادی یک سال زمان میبرد، تنها در سه ساعت به تصویب رسید؛ چون باور داشتیم در وضعیت جنگی هستیم. این مثال ملموس، نشان میدهد که چگونه اگر باور به جنگ و تهدید داشته باشیم، عملکردها هم جهادی خواهد شد. این نکته، انتقادی ضمنی به برخی نگاههای تازهوارد و ناآشنا با فضای جنگ نرم و سخت بود که هنوز بهدرستی دشمن را نشناختهاند و ممکن است ناخواسته به اسلام ضربه بزنند.
انسجام داخلی و همافزایی نخبگان: پادزهر تفرقه
آقاتهرانی در ادامه، به اهمیت همدلی درونی و نقش آن در پیشبرد اهداف اشاره کرد. وی بیان داشت: اختلافنظر بهویژه در بین نیروهای تازهوارد طبیعی است اما نباید این اختلافها به تفرقه و بیعملی بیانجامد. در این راستا، او بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان و افراد دلسوز تأکید کرد و افزود که با “همافزایی” میتوان مسیر پیشرفت فرهنگی کشور را هموار ساخت. این رویکرد، نه تنها به تقویت جبهه داخلی کمک میکند، بلکه راه را بر نفوذ و بهرهبرداری دشمن از شکافها میبندد.
رویکرد مجلس یازدهم در مواجهه با چالشها
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به تلاشها و عملکرد مجلس در دوره کنونی نیز اشاره کرد و گفت:مجلس در هفتههای پایانی هم تعطیل نشد و حتی نشستهای فشردهای با رؤسای کمیسیونها برگزار کرد که خروجی آن تصمیمات راهبردی و سریع بود. وی ابراز امیدواری کرد که اگر این روند ادامه پیدا کند، آینده روشنی در پیش خواهیم داشت. این رویکرد فعال و جهادی، نمونهای از همان عملکرد مقتدرانهای است که آقاتهرانی برای مقابله با دشمنان و پیشبرد اهداف انقلاب ضروری میداند..
دیدگاهتان را بنویسید