×
×

بیشترین آلودگی در سبزی و صیفی جات ایرانی

  • کد نوشته: 2509
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
  • ۰
  • محصولات برگی ایرانی از جمله سبزیجات برگی و صیفی‌جات که به طور معمول جایگاه بالایی در سبد غذایی روزانه مردم دارند بیشترین آلودگی را نشان دادند.
    بیشترین آلودگی در سبزی و صیفی جات ایرانی
  • به گزارش سپاهان خبر به نقل از فانا، براساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی سازمان غذا و دارو، از حدود ۲۰ محصول کشاورزی خام گیاهی نمونه‌برداری شده از سطح عرضه، عدم انطباق ۱۶، ۱۴/۵ و ۳/۵ درصدی به ترتیب از نظر باقیمانده نیترات، آفت‌کش‌ها و فلزات سنگین در این محصولات مشاهده شده است.

    درادامه این گزارش آمده است: در واقع محصولات آزمایش شده با درصدهای ذکر شده از میزان حد مجاز تعیین شده توسط استانداردهای مشخص، آلودگی بیشتری داشتند. محصولات برگی از جمله سبزیجات برگی و صیفی‌جات که به طور معمول جایگاه بالایی در سبد غذایی روزانه مردم دارند بیشترین آلودگی را نشان دادند. با مصرف روزانه این محصولات غذایی آلوده، ضررهای جبران‌ناپذیر به سلامت جامعه وارد می‌شود.

    نویسنده: دریا وفایی
    منبع: سپاهان خبر
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *