×
×

یک متخصص طب سنتی، هشدار داد:
در بهار از درهم خوری ها به شدت پرهیز کنید

  • کد نوشته: 23721
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۴
  • ۰
  • شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند و در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.
    در بهار از درهم خوری ها به شدت پرهیز کنید
  • به گزارش سپاهان خبر به نقل از وبدا، دکتر علیرضا عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تغذیه در فصل بهار هشدار داد: در فصل بهار از درهم خوری ها به شدت پرهیز کنید، زیرا با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوش‌های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.

    وی ادامه داد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند کاهش یابد و افراد به‌ویژه از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند.

    این متخصص طب سنتی گفت: در گذشته ایرانی‌ها غذاهایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است.

    عضو هیات علمی علوم پزشکی تهران توصیه کرد: مصرف غذاهای خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو دراین فصل مفید تر است. همچنین بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها پرهیز شود.

    این متخصص طب سنتی یادآورشد: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای بدن مضر هستند و در فصل بهار که بدن حساس‌تر است، این مواد آسیب بیشتری وارد می‌کنند.

    نویسنده: دریا وفایی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *