مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: ۵۵ برنامه در بقاع متبرکه شهرستانهای استان پیش بینی شده است.
وی افزود: این دهه فرصتی ارزشمند برای بازخوانی سیره اهل بیت (ع)، ترویج فرهنگ اهلبیت (ع)، توسعه خدمات وقف و ترویج سبک زندگی رضوی در جامعه و بهرهگیری معنوی مردم به ویژه نوجوانان و جوانان است.
حجت الاسلام واحدی ادامه داد: برگزاری مراسم تجلیل از هیات امنا و خادمان بقاع متبرکه، استقبال از خادمیاران رضوی، راهاندازی کاروان شادی از امامزاده تا امامزاده، جشن تکلیف دختران، برپایی خیمههای معرفت و محافل شعر و مداحی، پاسخگویی به شبهات، مولودیه خوانی و برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری از برنامههای شاخص دهه کرامت در استان مرکزی است.
وی بیان کرد: تجلیل از خادمان و هیات امنا در دستور کار قرار دارد و برپایی این آیین در امامزاده ریحان (ع) شهرستان خمین پیشبینی شده است. همچنین آیین ملی روز بزرگداشت امامزادگان همزمان با سراسر کشور در امامزادگان هر شهرستان استان با هدف تکریم امامزادگان و ترویج فرهنگ زیارت برگزار میشود.
مدیر کل اوقاف با اشاره به وقف بودن برخی روستاهای استان تصریح داشت: در استان مرکزی ۲۳۰ روستای موقوفه داریم و برخی روستاها، چون روستای خانه میران ۶ دانگ آن وقف از سوی حاج محسن اراکی است که توسط برخی مراجع نیز وقفنامه تصدیق شده است.
وی تصریح داشت: ۲۷۸ امامزاده و بقعه متبرکه در استان مرکزی وجود دارد که ۶ امامزاده در سطح یک، ۱۴ امامزاده در سطح ۲ و ۲۵۸ امامزاده در سطح سه فعالیت میکنند. یک هزار و ۲۱۱ نفر به صورت هیات امنا در آستان مقدس امامزادگان مشغول به کار هستند و ۵۸ خادم به صورت ثابت و حقوق بگیر و یکهزار خادم نیز به صورت افتخاری به زائران و مجاوران خدمت رسانی میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید