کارگران از مهمترین و آسیبپذیرترین اقشار اجتماعی در برابر افزایش نرخ تورم هستند و به همین دلیل همواره بایستی مسائل مرتبط با معیشت آنها در دستورکار سیاستگذاری رفاهی قرار بگیرد.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان خبر به نقل از تسنیم، نماینده کارگران در شورای عالی کار میگوید: امنیتغذایی کارگران در معرض تهدید است چراکه بعد از حذف شدن ارز ترجیحی دارو خدمات درمانی، ارز ترجیحی گوشت قرمز نیز حذف شدهاست.
گوشت قرمز یکی از کالاهایاساسی و موردنیاز در سفرهغذایی به خصوص برای کارگران میباشد.
افزایش قیمت مواد و کالاهایاساسی از یک سو و نیز حذف ارز ترجیحی گوشتقرمز از سوی دیگر کارگران را در تامین مایحتاج اساسی دچار سختی کرده و این مسئله باعث کوچک شدن سفره آنها شده و حتی سلامتی آنها را به خطر میاندازد. کارگران فقط یکبار در سال افزایش حقوق دارند اما افزایش قیمت کالاها و مواد غذایی همواره و در طول سال اتفاق میافتد و کارگران نمیتوانند از پس هزینههای معیشتشان برآیند.
دیدگاهتان را بنویسید