سید محمد امامی ادامه داد: کاربران هر شکایتی که در حوزه ارتباطات دارند را ابتدا از خود اپراتور و در مرحله بعد از طریق سامانه ۱۹۵ مطرح و پیگیری کنند.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات گفت: حتی با خاموش بودن صفحه تلفن همراه منجر به افزایش مصرف اینترنت میشود.
وی درباره وضعیت بررسی واقعی بودن بستههای اینترنت، گفت: این بررسی در حال انجام است و تاکنون نتایج حاصله تخلفی از سوی اپراتورها را نشان نداده است؛ هرچند اگر در هر مرحله تخلفی مشاهده کنیم با اپراتور برخورد خواهیم کرد.
سید محمد امامی گفت: مطابق دستور وزیر ارتباطات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، یک تیم فنی را در ستاد و مناطق خود سازماندهی کرده تا با همراهی افراد فنی در حوزه نظارت با تمرکز بر حفاظت از حقوق مصرفکننده، این مورد را مجدد بررسی کنند.
وی افزود: طبق رویههای سابق در بخش نظارت، این موضوعات رصد و پیگیری میشد و هر شکایتی در این حوزه باشد را پاسخ خواهیم داد؛ اما با توجه به تاکید وزیر ارتباطات و مواردی که به وی منتقل شده بود، مساله میزان مصرف اینترنت کاربران با اولویت بیشتر در دستور کار قرار گرفته است تا نتیجه بگیریم که این مصرف واقعی است یا خیر؟
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات تصریحکرد: این بررسی در حوزه اینترنت ثابت و سیار در حال انجام است و نتایج بررسی تا کنون حاکی از این نبوده که اپراتورها در این مساله تخلفی را انجام دادهاند. اگر در هر مرحله از بررسی به این نتیجه برسیم که تخلفی انجام شده است، حتما برخورد خواهیم کرد و مطابق مواردی که در پروانههای فعالیت اپراتورها وجود دارد، اخطار و جریمه را در نظر میگیریم.
وی ادامهداد: تعرفه ترافیک داخلی و بینالمللی با یکدیگر متفاوت است. در زمان استفاده از اپلیکیشنهای بومی این تفاوت به یک سوم و یک دوم میرسد و اگر کسی به هر دلیلی از ابزارهای دیگر که تعرفه اینترنت آنها بالاتر است استفاده کند همه حجم او بینالملل حساب میشود. عوامل مختلفی میتواند بر تجربه کاربری تاثیرگذار باشد. حساسیتی که وزیر ارتباطات بر این موضوع دارد بررسی واقعی بودن میزان مصرف اینترنت است.
این مسئول خاطرنشانکرد: در گذشته به اپراتورها اعلام کردهایم که در بخش فنی خود شاخصهایی برای ارزیابی میزان مصرف کاربران توسعه دهند. بررسی وضعیت میزان مصرف اینترنت در بستر هر کدام از اپراتورها به وسیله اپلیکیشن و سایتی که دارند، قابل رصد است و کاربران میتوانند با مراجعه به آن اپلیکیشنها میزان مصرف خود را مدیریت کرده و ببینند میزان حجمی که خریداری کردهاند به چه شکلی استفاده شده است. تجهیزاتی که در داخل شبکه اپراتورها وجود دارد حجم بستهها را از نظر فنی و با یک استاندارد مشخص محاسبه میکنند.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات تاکید کرد: شمارندههایی که حجم بستهها را در اپراتورها محاسبه میکند، استاندارد مورد تایید وندورهای معروف دنیا (تامین کننده) را دارد و چیزی نیست که قابل دستکاری باشد. وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اصرار دارد که کاربران هر بستهای که خریداری کردهاند را دریافت کنند و میزان مصرفشان واقعی باشد.
دیدگاهتان را بنویسید