به گزارش سپاهان خبر به نقل از وبدا، دکتر علیرضا عباسیان، عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تغذیه در فصل بهار هشدار داد: در فصل بهار از درهم خوری ها به شدت پرهیز کنید، زیرا با گرمتر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوشهای پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.
وی ادامه داد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند کاهش یابد و افراد بهویژه از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند.
این متخصص طب سنتی گفت: در گذشته ایرانیها غذاهایی ساده مانند املت، تخممرغ، کشک بادمجان و کلهجوش مصرف میکردند که برای این فصل بسیار مناسب است.
عضو هیات علمی علوم پزشکی تهران توصیه کرد: مصرف غذاهای خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو دراین فصل مفید تر است. همچنین بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهمخوری میوهها پرهیز شود.
این متخصص طب سنتی یادآورشد: شیرینیهایی با رنگهای قرمز، سبز تند، نقرهای و طلایی و همچنین آدامسها و تنقلات با طعمهای مصنوعی برای بدن مضر هستند و در فصل بهار که بدن حساستر است، این مواد آسیب بیشتری وارد میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید