همزمان با ایام محرم، مصلای الغدیر دانشگاه اصفهان شاهد پرشورترین اجتماع سالانه خانواده گروه فولاد مبارکه بود؛ مراسمی معنوی که با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از کارکنان، بازنشستگان و خانوادههای این مجموعه صنعتی با شعار راهبردی «حسین؛ راه ایستادگی» برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری سپاهان خبر; این رویداد فرهنگی ـ معنوی نهتنها بازتابی از تعهد اجتماعی فولاد مبارکه است، بلکه به عنوان الگویی برای ارتقای همبستگی سازمانی و ترویج ارزشهای دینی در بدنه صنعت کشور شناخته میشود.
نگاه نو به مسئولیت اجتماعی و فرهنگی صنایع
در این گردهمایی، مقامات استانی با تقدیر از نقشآفرینی اجتماعی فولاد مبارکه، بر اهمیت تداوم چنین برنامههایی تاکید کردند. مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان با اشاره به حجم قابل توجه صنایع استان، خاطرنشان ساخت که رویکرد فرهنگی و توجه به نشاط معنوی کارکنان و خانوادهها از نقاط قوت فولاد مبارکه است؛ اقدامی که بر سلامت روحی و ارتقای سطح فرهنگی اجتماع کارکنان و خانوادهها تأثیر چشمگیر دارد.
تنوع برنامهها و استقبال گروههای سنی مختلف
در طول پنج شب برگزاری مراسم، برنامههای متنوع فرهنگی، مذهبی و مشاورهای برای اقشار مختلف خانوادهها از جمله کودکان و نوجوانان، جوانان و همسران طراحی شد. سخنرانیهای علمی و دینی، نوحهسرایی، مشاوره تربیتی و روانشناختی و تدارک میزهای فرهنگی ویژه، همگرایی و معنویت را به بطن خانواده صنعت وارد کرد.
الهامبخشی قیام حسینی؛ از شعار تا عمل
هادی نباتینژاد، مدیر ارتباطات گروه فولاد مبارکه با اشاره به انتخاب شعار «حسین؛ راه ایستادگی» به عنوان محور این مراسم، اعلام کرد این رویداد پاسخی فرهنگی به شرایط خاص منطقه و جهان اسلام است و بر ترویج روحیه مقاومت، ایثار، خودباوری و مقابله با ظلم تاکید دارد.
الگویی برای سایر صنایع کشور
این مراسم مورد تحسین چهرههای برجسته دینی و مدیران اجرایی قرار گرفت. محمدعلی احمدی، فرماندار اصفهان، بر استمرار چنین جریانهای فرهنگی منسجم در بدنه صنعت تأکید کرد و اجتماع خانواده فولاد مبارکه را تجربهای متفاوت به لحاظ تأثیرگذاری و تنوع مخاطبان دانست. حجتالاسلام محمد شجاعی، سخنران مذهبی برجسته حاضر در مراسم، فولاد مبارکه را پیشگام در ایجاد پیوند میان ایمان، فرهنگ و پیشرفت صنعتی معرفی نمود و توصیه کرد سایر صنایع کشور نیز از این الگو بهرهمند شوند.
مشارکت همهجانبه با روحیه داوطلبانه
از ویژگیهای برجسته مراسم امسال، مشارکت فعال و داوطلبانه کارکنان و خانوادهها تحت عنوان «خادمیاران» در برنامهریزی و اجرای برنامههای فرهنگی بود. به گفته محمد سامونی، مسئول امور فرهنگی مدیریت ارتباطات فولاد مبارکه، این رویکرد عاملی مهم برای تثبیت فرهنگ مشارکت جمعی و احساس تعلق سازمانی در خانواده فولاد مبارکه است.
نقش محتوای غنی و نوآوری در موفقیت
بر اساس تاکید سخنرانان و شخصیتهای فرهنگی، تنوع و غنای برنامهها، انطباق آن با نیازهای گروههای سنی گوناگون و ارتقای سطح کیفی محتوا از عوامل موفقیت این مراسم عنوان شد. مشاورههای تربیتی، برنامههای خلاقانه ویژه بانوان، نوجـوانان و کودکان و تکیه بر روحیه مشارکت، این مدل فرهنگی ـ معنوی را به الگویی برای سایر شهرکهای صنعتی و شرکتها بدل ساخته است.
پایداری فرهنگی در خدمت توسعه صنعتی
اجتماع بزرگ و خانوادگی فولاد مبارکه نشان داد تمرکز بر مسئولیت فرهنگی و اجتماعی، افزون بر ارتقای کیفیت زندگی کارکنان، سطح اعتماد و انگیزه شغلی را بالا میبرد و به مثال کامیابی از همدلی و همگرایی فرهنگی در صنعت تبدیل میشود. این تجربه موفق، میتواند سنگبنایی برای آیندهای روشن در حوزه مسئولیت اجتماعی صنایع کشور باشد.
دیدگاهتان را بنویسید