×
×
آخرین اخبار

مصرف کدام نوع نان قند خون را کاهش می‌دهد؟

  • کد نوشته: 21100
  • 28 بهمن 1403 - 01:41 ب.ظ
  • ۰
  • هنگامی که نان در معرض دمای سرد قرار می‌گیرد نشاسته مقاوم شده و روده کوچک نمی‌تواند به‌طور کامل آن را هضم کند.
    مصرف کدام نوع نان قند خون را کاهش می‌دهد؟
  • انجماد مواد غذایی، ممکن است فواید غیرمنتظره‌ای به همراه داشته باشد و این امر به ویژه در مورد نان صادق است.

    ترکیب این روش‌ها، انجماد، یخ‌زدایی و سپس برشته کردن، منجر به کاهش قابل‌توجه قند نان می‌شود.

    هنگامی که نان در معرض دمای سرد قرار می‌گیرد نشاسته مقاوم شده و روده کوچک نمی‌تواند به‌طور کامل آن را هضم کند.

    منبع: ایسنا
    برچسب ها

    بیشتر بخوانید

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *