×
×

نشست تخصصی سازماندهی محله‌محور در اصفهان برگزار شد؛
محله‌محوری راهکاری برای تحول اجتماعی

  • کد نوشته: 32043
  • 11 تیر 1404
  • ۰
  • مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، طرح محله‌محوری را راهکاری برای تحول اجتماعی دانست و گفت: محله‌محوری باید از شعار به عمل تبدیل شود.
    محله‌محوری راهکاری برای تحول اجتماعی
  • مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، طرح محله‌محوری را راهکاری برای تحول اجتماعی دانست و گفت: محله‌محوری باید از شعار به عمل تبدیل شود.

    محله‌محوری در مدیریت شهری به رویکردی اشاره دارد که در آن مدیریت شهری با تکیه بر مشارکت فعال ساکنان محلات و در نظر گرفتن نیازها و ویژگی‌های خاص هر محله، برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود. این رویکرد، با هدف افزایش کیفیت زندگی شهروندان، تقویت هویت محلی و بهبود مدیریت شهری، بر اساس مشارکت و هم‌افزایی ساکنان محلات شکل می‌گیرد.

    در بعد اجتماعی محله‌محوری به معنای توجه به ساختار و روابط درون محله‌ها و تأکید بر فعالیت‌های اجتماعی و فضایی در سطح محلی است. این رویکرد در شهرسازی و برنامه‌ریزی شهری به دنبال ایجاد ارتباطات قوی‌تر و تعاملات بیشتر بین ساکنان محله و ارتقای کیفیت زندگی در سطح محلی است.

    حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی فوقی در نشست تخصصی «سازماندهی محله‌محور» که با حضور علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت ایرانی-اسلامی و جمعی از نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد، با اشاره به حضور افراد تأثیرگذار و معتبر د. این نشست، بر اهمیت محله‌محوری به‌عنوان راهکاری برای تحول اجتماعی تأکید و اظهار کرد: این جمع از چهره‌های مؤثر شهر هستند که سابقه فعالیت‌های اجتماعی و انقلابی دارند.

    وی با بیان اینکه محله‌محوری باید از شعار به عمل تبدیل شود، افزود: ما باید در محلات کارهای عملی انجام دهیم و ببینیم بدون امکانات یا با قطع برخی حمایت‌ها، چه اقداماتی می‌توانیم انجام دهیم.

    مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان خاطرنشان کرد: در اصفهان، هسته‌های فعال در مناطقی مانند بهارستان مستقر شده‌اند اما سیستم‌های حاکمیتی گاهی پاسخگوی نیازهای این گروه‌ها نیستند.

    حجت‌الاسلام فوقی با اشاره به توانمندی‌های بانوان در حوزه‌های اجتماعی تأکید کرد: برخی از افراد فعال با استعدادهای ذاتی و توانمندی‌های خود می‌توانند تحول ایجاد کنند، اما نیاز به آموزش و حمایت دارند.

    مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به ضرورت شبکه‌سازی در محلات، از تجربه یکی از فعالان محله‌ای در خوانسار یاد کرد و افزود: فعالیت این فرد، شبکه‌ای هماهنگ برای مدیریت بحران ایجاد کرده است.

    وی خواستار عملیاتی شدن طرح‌های محله‌محوری در حداقل هشت محله کلیدی اصفهان شد و گفت: ما در سازمان تبلیغات آماده همکاری و حمایت از این حرکت هستیم.

    حجت‌الاسلام فوقی با قدردانی از حضور حجت‌الاسلام کشوری و دیگر فعالان، ابراز امیدواری کرد: این نشست نقطه آغازی برای اقدامات عملی در راستای آمادگی و توانمندسازی محلات باشد.

    وی افزود: این جمع با حضور چهره‌های توانمند و تأثیرگذار می‌تواند گام‌های بلندی در مسیر پیشرفت بردارد.

    منبع: تحریریه سپاهان خبر
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *