×
×

علت کاهش کیفیت گوشت‌های وارداتی چیست؟

  • کد نوشته: 17828
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳
  • ۰
  • به علت نظارت ناظران بهداشتی گوشت‌های وارداتی شناسنامه دار از کیفیت لازم برخوردار هستند.
    علت کاهش کیفیت گوشت‌های وارداتی چیست؟
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی: کاهش کیفیت گوشت‌های وارداتی و گلایه مصرف کنندگان در این خصوص ناشی از شرایط نگهداری، حمل و نقل و جابه جایی در داخل کشور است چرا که به علت نظارت ناظران بهداشتی گوشت‌های وارداتی شناسنامه دار از کیفیت لازم برخوردار هستند.

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *