بازار نقادی ها و نظرسنجی پیرامون آنچه تاکنون از سوی شش نامزد ارائه شده، گرم تر می شود. بدون تعارف و هرنوع نگاه جانبدارانه ای از ماحصل آنچه که اینروزها در میان اقشار مختلف جامعه به گوش می رسد،
باید گفت شاید در این برهه از شرایط اقتصادی،اجتماعی و سیاسی کشور، نیازمند فردی هستیم که علاوه برکارآمدی، حداقل ترین حاشیه های گوناگون را داشته باشد و درمیان مردم از محبوبیت بیشتری نیز برخوردار باشد. چه اینکه طی این سال ها، ظرف صبوری مردم از دیدن بی عدالتی ها و تناقض ها دررفتار و شعارهای مسئولان خرد و کلان، لبریز شده است. به نظر می رسد این خواسته زیادی نیست که رئیس جمهور به عنوان مقام ارشد قوه مجریه اولا توانایی و شهامت روی کار آوردن کابینه ای متخصص – هشیار و به دور از حب و بغض های سیاسی و حزبی را داشته باشد و سپس در اجرای آنچه که به نفع مردم و جامعه است، شجاعانه و با اقتدار عمل کند.
القصه، تنور تحلیل های مناظراتی و انتخاباتی داغ شده و به گفته روح لله لک علیآبادی، نماینده ازنا درمجلس شورای اسلامی در گفتگو با سپاهان خبر اعتقاد دارد: همه ما از اول انقلاب تا به امروز دولتهای مختلفی را با گرایشهای مختلف سیاسی تجربه کردیم. دیگر طاقتی برای دیدن تکرار ناکارآمدی ها و آزمون و خطاها نداریم.
او معتقد است:دولتی که برپایه عقلانیت نباشد راه به جایی نمی برد. علی آبادی می گوید: شخصاً آرزو میکنم دولت چهاردهم بر پایه عقلانیت باشد و همکاری همدلانه ای را با مجلس داشته باشد.
به ذعم این نماینده مردم ازنا درمجلس دوازدهم، ایران از بحرانها عبور کرده؛ ولی از مشکلات خیر. بنابراین باید امیدوار باشیم که تمرکز دولت آینده بر رفع مشکلات مردم باشد و از پرداختن به موضوعات صرفاً سیاسی که خوراک رسانههای داخلی و خارجی را فراهم میکند بپرهیزد.
او تاکید می کند: اگر دولتی بر پایه عقل و تخصص و مردممحوری و خداباوری بنا شود، قطعاً اوضاع مردم از آنچه که الان هست بهتر خواهد شد.
غلامحسین زارعی نماینده تنگستان نیز، نامزدها را دارای برنامه های متقاعد کننده ای نمی داند و به خبرنگار سپاهان خبر می گوید: بهعنوان یک شهروند انتظار دارم رئیسجمهور و کابینهای که بتواند در مهار تورم و گرانی برنامه داشته باشد وارد عرصه کشورداری شوند وگرنه کلی گویی ها که دردی را از مملکت دوا نمی کند.
او ادامه می دهد: احتمالاً جنگ بین شعار و واقعیت باعث شود که دولت چهاردهم نیز نتواند آن طور که الان وعده می دهند، عمل خوبی از خود نشان دهند؛ چون موانع اجرایی زیاد است. مثلاً وجود همان قوانین بالادستی و سیاستهای کلی ممکن است بهتنهایی مانع سازی کند که رئیس دولت نتواند کاری را که میخواهد انجام دهد.
به هرترتیب کوتاه سخن اینکه، سکان داران مملکت از ریز و درشت، اگر می خواهند دربین مردم محبوبیت واقعی را به دست آورند و ماندگار شوند، توصیه می شود یک بار دیگر نامه امام علی (ع) خطاب به مالک اشتر راجع به اصول حکمرانی و مدیریت را با دقت و بینش و تعهد مرور کنند.
دیدگاهتان را بنویسید