×
×

حمایت از نخبگان و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها در جشنواره ملی شیخ بهایی

  • کد نوشته: 27787
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۰
  • اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت با حضور نمایندگان یونسکو، UNDP، فاوا، سفرا و شماری از فعالان اقتصادی چینی و شرکت کنندگان از ۳۰ استان کشور در اصفهان برگزار خواهد شد.
    حمایت از نخبگان و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها در جشنواره ملی شیخ بهایی
  • اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت با حضور نمایندگان یونسکو، UNDP، فاوا، سفرا و شماری از فعالان اقتصادی چینی و شرکت کنندگان از ۳۰ استان کشور در اصفهان برگزار خواهد شد.

    به گزارش سپاهان خبر; این جشنواره به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته شده و با حضور گسترده افراد خلاق، فن آفرین و کار آفرین، فرصتی مناسب برای تبادل ایده‌ها، تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزه‌های مختلف فناوری مهیا می کند.

    اصفهان، پایتخت فناوری و نوآوری

    مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در جمع خبرنگاران اهداف جشنواره شیخ بهایی را شناسایی واحدهای فناور آماده ورود به بازارهای ملی و بین‌المللی، تقویت اقتصاد دانش‌بنیان و ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری عنوان کرد.وی اظهار کرد: این جشنواره با معرفی الگوهای موفق فناوری و ایجاد ارتباط بین ایده‌پردازان و بخش‌های اقتصادی، امید و اعتماد به نفس را در میان جوانان تقویت می‌کند.

    وی همچنین از نقش این رویداد در جلوگیری از مهاجرت نخبگان و تولید نشاط اجتماعی اشاره کرد و افزود: امید است که با تداوم این تلاش‌ها، اصفهان نه تنها در ایران، بلکه در منطقه به عنوان قطب فناوری و نوآوری شناخته شود و زمینه‌ساز توسعه پایدار و اقتدار ملی شود.وی خاطرنشان کرد: اصفهان، با سابقه تاریخی خود به عنوان پایتخت فناوری و نوآوری در دوره‌های گذشته، امروز نیز با تکیه بر شهرک علمی و تحقیقاتی پیشرو در این حوزه است.استاندار اصفهان با اشاره به نقش فناوری در تقویت دیپلماسی و اقتصاد، افزود: قدرت فناوری برگ برنده ما در مذاکرات بین‌المللی و موازنه قدرت است.

    حمایت از نخبگان و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها

    سید مهدی ابطحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان در نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به هم‌افزایی شرکت‌های نوپا، فناور و صنعت‌ساز در شهرک در قالب برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: این همگرایی با هدف حمایت از نخبگان و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها شکل گرفته است.
    وی با اشاره به تغییرات اساسی جشنواره نسبت به دوره‌های گذشته، ابراز امیدواری کرد: جشنواره بیستم به رویدادی بین‌المللی تبدیل شود و با حضور پارک‌های فناوری خارجی، امکان همکاری‌های مشترک و دسترسی به بازارهای جهانی فراهم شود.

    ابطحی همچنین به حمایت نهادهای استانی مانند استانداری و اتاق بازرگانی از فناوری اشاره و تأکید کرد: اصفهان به‌عنوان دومین استان کشور در تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان، می‌تواند پیشرو در اقتصاد دانش‌بنیان منطقه و جهان باشد.
    رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این رویداد، فرصتی بی‌نظیر برای معرفی توانمندی‌های فناورانه ایران و جذب سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی به شمار می‌رود.

    وی با اشاره به فعالیت یکهزار مجموعه فناور و دانش‌بنیان در استان، خاطرنشان کرد: ۳۰۰ واحد از این مجموعه‌ها در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت دارند و در سال ۱۴۰۳ درآمد شرکت‌های فناور این شهرک به ۵۰ هزار میلیارد تومان رسید.
    رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان با تأکید بر حفظ نخبگان در کشور، افزود: ۹ هزار و ۵۰۰ نفر در شهرک فعالیت می‌کنند که ۵۳ درصد آن‌ها زیر ۳۵ سال هستند و نقش ما ایجاد امید و بستر مناسب برای شکوفایی استعدادهای جوان است.

    مأموریت اصلی جشنواره، ایجاد شبکه همکاری بین فناوران و سرمایه‌گذاران

    سعید عاجلی دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی،نیز در این نشست با اشاره به تنوع گروه‌های مخاطب جشنواره، گفت: از شرکت‌های نوپا در مراکز رشد تا شرکت‌های بزرگ فناوری در شهرک‌های صنعتی، همه طیف‌های فناور در این رویداد حضور دارند.به گفته دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، بخش مسابقه‌ای جشنواره شامل سه دسته اصلی طراحان کسب‌وکار، فناوران و شرکت‌های رشدیافته است که هر یک با هدف شناسایی و حمایت از ایده‌های نوآورانه داوری می‌شوند.

    وی با اشاره به رونمایی از پوستر جشنواره و آغاز مرحله فراخوان، اظهار کرد: مأموریت اصلی جشنواره، ایجاد شبکه همکاری بین فناوران و سرمایه‌گذاران است.
    عاجلی افزود: ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان ثبت‌نام کردند و ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان به مرحله داوری راه یافتند، از جمله ۱۰۵ طرح در بخش کسب‌وکار، ۶۲ طرح در بخش فناوران و ۵۴ طرح در بخش رشد یافته شرکت کردند.عاجلی از جایزه ویژه «فناور صنعت‌ساز» به نام مرحوم دکتر محمود شیخ‌زین‌الدین خبر داد و گفت: این جایزه به شرکتی اعطا می‌شود که با تولید انبوه مبتنی بر فناوری، تأثیر بزرگی در صنعت ایجاد کرده باشد.

    نویسنده: یلدا توکلی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *