×
×

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی پلی میان ایده‌های نوآورانه ایرانی و بازارهای جهانی

  • کد نوشته: 28176
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۰
  • نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فن‌آفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانش‌بنیان در کلان شهر اصفهان به کار خود پایان داد .
    جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی پلی میان ایده‌های نوآورانه ایرانی و بازارهای جهانی
  • نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فن‌آفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانش‌بنیان در کلان شهر اصفهان به کار خود پایان داد . جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به‌عنوان نخستین رویداد فناوری و فن‌آفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات برگزار شد.

    به گزارش سپاهان خبر; رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، این رویداد را پلی میان ایده‌های نوآورانه ایرانی و بازارهای جهانی دانست و بر ضرورت تقویت نماد ملی جشنواره و روایتگری در حوزه فناوری تأکید کرد.
    سید مهدی ابطحی با بیان اینکه این جشنواره از نخستین حرکت‌های جدی در ترویج گفتمان کارآفرینی و فن آفرینی در کشور بوده است ابراز کرد: این جشنواره پیش از آنکه واژگانی مانند استارتاپ، شتاب‌دهنده و فناوری عمومی در ایران رایج شوند، کار خود را آغاز کرده بود.

    وی ویژگی‌های مثبت جشنواره را قدمت، حمایت مستمر شهرک علمی تحقیقاتی، تجربه والای داوران و شبکه‌سازی هدفمند بین فناوران، سرمایه‌گذاران و نهادهای پشتیبان عنوان کرد.

    ابطحی با اشاره به برخی کاستی‌ها مانند محدودیت در نماد ملی و بین‌المللی، تمرکز جغرافیایی، ضعف رسانه‌ای و نبود حمایت پساجشنواره گفت: امیدوارم جشنواره بیستم با ایجاد نماد ملی مبتنی بر روایت قهرمانان فناور، زمینه‌ساز یک حرکت اجتماعی در نسل جوان شود.

    وی جشنواره نوزدهم را موفق ارزیابی کرد و افزود: افزایش چشمگیر ثبت‌نام‌ها، کیفیت بالای طرح‌ها به‌ویژه در حوزه فن آفرینی‌های نوپا، اضافه شدن جوایز جدید در بخش‌های ICT، پویانمایی، عماد مدیریت شهری و حضور نمایندگان سازمان ملل و کشورهای خارجی از نقاط قوت این دوره بود.

    جشنواره شیخ بهایی؛ فرصتی طلایی برای نوآفرینان و سرمایه‌گذاران

    دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی نیز در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، معتبرترین رویداد حوزه کارآفرینی و فناوری کشور، با حضور گسترده شرکت‌های نوپا، نوآفرینان و سرمایه‌گذاران برگزار شد.

    سعید آجلی افزود: در این جشنواره، ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان ثبت‌نام کردند که پس از ارزیابی‌های متعدد، ۲۲۱ طرح به مرحله داوری راه یافتند و در نهایت ۲۵ طرح برجسته با تندیس و لوح زرین تقدیر می شوند.

    وی با تاکید بر اهمیت نوآوری و فناوری در طرح‌های ارائه شده تصریح کرد: این رویداد پلی برای توسعه زیست‌بوم فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

    آجلی افزود: جایزه‌های ویژه در حوزه‌های پویانمایی، فناوری اطلاعات و مدیریت شهری برای اولین بار به شرکت‌کنندگان اهدا شد که نشان از رویکرد چندجانبه جشنواره در حمایت از نوآوری‌ها دارد.

    وی گفت:مذاکرات اولیه سرمایه‌گذاری نیز با ارزش نزدیک به ۲ میلیارد تومان انجام شده که نویدبخش توسعه و رونق بیشتر این حوزه است.

    نویسنده: یلدا توکلی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *