نشست هممسیران در حوزه تولید ناب، ذیل کمیسیون اقتصاد دانشبنیان در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان خبر در این جلسه جمعی از فعالان حوزه تولید در استان گرد هم آمدند و با پرسش و پاسخ دیدگاههای خود را مطرح کردند. هدف برگزاری نشست یک دوره آموزشی نبود؛ بلکه ایجاد فرصتی برای آشنایی و شناخت افرادی بود که در مسیر ناب شدن فعالیت میکنند و علاقهمند به پیشرفت در این حوزه هستند.
هدف ما حذف اتلافها و بهینهسازی فرآیندها است
کاظم موتابیان، مشاور و مربی ناب در این نشست گفت: هدف ما حذف اتلافها و بهینهسازی فرآیندها است، ما باید هرگونه موارد اضافی را حذف کنیم. تجربه ما نشان میدهد که اگر ناب را تنها در گوشهای پیاده کنید، اتفاق خاصی نخواهد افتاد. برای موفقیت، کل سازمان باید ناب شود.
موتابیان افزود: همیشه راه بهتری وجود دارد و این راه بهتر باید ویژگیهایی داشته باشد، سریعتر انجام دادن کارها، کیفیت بالاتر، هزینه کمتر و سادگی بیشتر. در گذشته، در دوران تولید دستی و قبل از انقلاب صنعتی، صنعتگران ویژگیهای خاصی داشتند که به تولید محصولات کمک میکرد. یکی از مهمترین این ویژگیها، مهارت نیروی کار ماهر بود.
تولید ناب یک سفر بیپایان به سوی کمال است
سعید احمدی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: بهترین راه برای انتخاب و اجرای تولید ناب این است که این فرآیند هرگز به پایان نمیرسد.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مزایای این سیستم، کنترل کیفیت است. ابزارهای جدیدی که داریم، به ما کمک میکند تا برنامهریزی بهتری داشته باشیم. ما فضاها را کوچکتر کردهایم و فاصله بین دستگاهها را کاهش دادهایم. این تغییرات باعث شده که اپراتورها کمتر خسته شوند و جابهجاییها راحتتر شود.
احمدی ابراز کرد: یکی دیگر از مزیتهای ما این است که شاخصهایمان نسبت به گذشته بسیار بهتر شدهاند. در روز، تعداد تولیدات به طرز قابل توجهی افزایش یافته و این نشاندهنده موفقیت ما در اجرای سیستم تولید ناب است.
مهم است که مایندست را در سازمان تقویت کنیم
محمد علیآبادی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصاد دانشبنیان گفت: معتقدم تفکر ناب یکی از موضوعات کلیدی است که باید به آن توجه کنیم. مهم است که مایندست را در سازمان تقویت کنیم، زیرا این مایندست است که اولویتها و نیازها را تنظیم میکند. یکی از اصولی که در سازمان ما وجود دارد، این است که باید بر اساس نیازها پیش برویم. به جای اینکه بر اساس تکنیکهای رایج عمل کنیم، باید نیازها را شناسایی کرده و بر اساس آنها اقدام کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید