دکتر دهقانی گفت: مقرر شد، از طرف دانشگاه کارگاه آموزشی برای طراحی و هوشمندسازی پرسنل صنعت داشته باشیم و متقابلاً از طرف صنعت هم برای دانشجویان و دانش آموزان کارگاه آموزشی برگزار شود که این در روزهای آینده و ماه های آینده به مرحله اجرا خواهد رسید.
به گزارش سپاهان خبر ؛ دکتر «محمدرضا دهقانی اشکذری» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جریان بازدید از کارخانه شیوا نساج اظهار کرد: آشنایی صنعت با دانشگاه و معرفی ظرفیتهایی که در دانشگاه وجود دارد از اهداف مهم این بازدید بود.
دکتر دهقانی اشکذری ادامه داد: دانشگاه می تواند در حوزه آموزشهای تخصصی و تحلیل وضعیت، زیاندهی، نوآوری و خلاقیت دربازاریابی و فروش کمک کار صنعت باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد افزود: بسترسازی پیوند بین دانشگاه و صنعت به منظور حل مسائل دانشگاه و صنعت است. اگر دانشگاه به سمت صنعت حرکت نکند، دانشگاه کارآمد نیست و طبیعتاً صنعت هم در مسیر رشد خود نیازمند دانش و فناوری دانشگاه است.
دکتر دهقانی اشکذری با اشاره به تکریم کارآفرینان برای رشد و پیشرفت جامعه گفت: وقتی در مجموعهای از صنعت و بازار حاضر می شویم و از نزدیک با دستاوردهای صنعت آشنا می شویم و راه حل ها در میدان به آنان داده می شود، زمینه تعامل را ایجاد کرده ایم، این باعث دلگرمی و خوشحالی کارآفرینان است که این شعف و شور را در پرسنل شیوا نساج مشاهده کردیم.
وی با اشاره به پیشنهاد تالیف کتاب و مستندسازی از کارخانه به دانشگاه اذعان کرد: برای نزدیکی دانشگاه و صنعت هر دو بایستی کار را به پیش برند، دانشگاه باید با مراجعه به صنعت و بازدید از آن، راه گشا برای مراجعه دانشجویان به صنعت باشد.
محمد رضا دهقانی اشکذری ادامه داد: صنعت نباید خود را بینیاز از دانشگاه تلقی کند، هرگاه صنعت علم نوین و تغییرات جدید را نشناسد و از اندیشمندان و پژوهشگران کمک نگیرد، قطعاً آن صنعت هم نمیتواند رشد یابد. تعامل دو طرفه است که اسباب رشد و پیشرفت را فراهم می کند.
دکتر دهقانی اشکذری چالش صنعت نساجی را فناوری برشمرد و اذعان کرد: یکی از دلایلی که یزد با قدمت دیرینه خود در نساجی، از دنیا عقب افتاد، عدم درک به موقع تغییرات فناوری و به تبع آن عدم انتقال تکنولوژی بود که بعضاً اسباب عقب افتادگی این صنعت کلیدی و بنیادی را رقم زد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد نیروی انسان را مهمترین فاکتور در پیشرفت صنایع برشمرد و گفت: اگر نتوانیم دانش فنی رشتهها را به نسلهای بعدی منتقل کنیم، محکوم به شکست هستیم. چون انسانها هستند که صنایع را مدیریت میکنند و اگر نتوانند دانش و مهارت و تجربههای فنی و میدانی را به نسلهای بعدی منتقل کنند این آسیب باعث شکست خواهد شد.
دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری متذکر شد: صنعت نساجی یزد، همچنان زنده و پاینده است، صنعت پویایی و بومی استان که اشتغال جوانان را فراهم کرده است. بسیاری محصولات با کیفیت و طرحهای زیبا با خلاقیتهای نوین در این صنعت تولید می شود.
وی با اشاره به تدوین برنامه ها در این بازدید اظهار کرد: مقرر شد، صنعت شیوا نساج با بازدید از کارگاههای دانشگاه، مشارکت جدی در به روزآوری و تجهیز آنان داشته باشد و بخشی از خط تولید خود را به محیط دانشگاه منتقل کند، که یک عرصه واقعی در دانشگاه ایجاد شده و دانشجوی از نزدیک و به صورت واقعی در جریان مسائل کار قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، افزود: مقرر شد، از طرف دانشگاه کارگاه آموزشی برای طراحی و هوشمندسازی پرسنل صنعت داشته باشیم و متقابلاً از طرف صنعت هم برای دانشجویان و دانش آموزان کارگاه آموزشی برگزار شود که این در روزهای آینده و ماه های آینده به مرحله اجرا خواهد رسید.
دکتر دهقانی اشکذری ادامه داد: یکی از راههای آشنایی دانشجویان، بازدید از صنعت است، با توجه به اینکه تمام پرسنل بخش طراحی از دانش آموختگان واحد یزد هستند و عمدتاً از طریق بازدیدی که از طرف دانشگاه در گذشته انجام شده با کارفرما آشنا و مشغول به کار شده اند، در دستور کار قرار گرفت.
دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری این مدل جذب نیرو را قابل تعمیم به مراحل تولید، تکمیل و بافت دانست و اذعان کرد: بهترین راه پیوند دانشگاه و صنعت حضور دانشجویان در عرصه واقعی صنعت است که در این بازدید تفاهم های اولیه منعقد شد.
دیدگاهتان را بنویسید