در این کارگاه آموزشی شهرام شاهرخی معاون پژوهشی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور درخصوص عوامل خسارتزا به محصول گندم از جمله آفت سن گندم، مشخصات و خسارت کمی و کیفی آن، نحوه نمونه برداری برای تعیین درصد سن زدگی، چگونگی محاسبه درصد سن زدگی و علف هایهرزی که روی عملکرد محصول گندم از مرحله کاشت تا مرحله انبار و حتی در کاهش ارزش نانوایی محصول تاثیر دارند مطالبی را ارائه نمود.
این کارگاه آموزشی با هماهنگی و همکاری متقابل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی و اداره کل غله با هدف بازآموزی و به روز رسانی اطلاعات کارشناسان مرتبط با خرید گندم در سیلو ها برای یکسان نمودن فرایند ارزیابی افت مفید و غیر مفید گندم های خریداری شده از کشاورزان برگزار شد.
دیدگاهتان را بنویسید