×
×

افزایش میزان عفونت‌های تنفسی

  • کد نوشته: 27717
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۰
  • شنیده ها حاکی از آن است که کرونا دوباره خبر ساز شده است، البته او با ما خداحافظی نکرده بود اما حضورش خیلی کمرنگ شده بود، ولی به نظر می رسد که دوباره جان گرفته است .
    افزایش میزان عفونت‌های تنفسی
  • شنیده ها حاکی از آن است که کرونا دوباره خبر ساز شده است، البته او با ما خداحافظی نکرده بود اما حضورش خیلی کمرنگ شده بود، ولی به نظر می رسد که دوباره جان گرفته است .

    به گزارش سپاهان خبر; به دنبال افزایش مراجعه بیماران به مراکز درمانی ، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی بر لزوم تشدید اقدامات مراقبتی در برابر بیماری‌های حاد تنفسی، به‌ویژه کووید-۱۹ و آنفلوانزا، تأکید کرد.بر این اساس، معاونت بهداشت وزارت بهداشت از معاونان بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور خواسته است تا ضمن اجرای اقدامات مراقبتی و آموزشی، گزارش عملکرد دوره‌ای خود را به مرکز مربوطه ارسال نمایند.در این نامه همچنین بر ضرورت استفاده صحیح و مستمر از ماسک به‌ویژه در فضاهای بسته و پرجمعیت تأکید شده است. همچنین پایش منظم اماکن تجمعی نظیر مدارس، زندان‌ها و آسایشگاه‌ها از نظر رعایت ضوابط بهداشتی مورد تأکید قرار گرفته است.

    میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته افزایش یافته است

    دکتر محمدرضا صالحی عضو هیات‌ علمی گروه عفونی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است وی گفت : بررسی‌ها بیانگر این است میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته نسبتا افزایش یافته و این موضوع به طور ویژه در هفته پیش بیشتر مشهود است.
    وی افزود : با بررسی ترند عفونت‌های تنفسی نیز به این نتیجه می‌رسیم که میزان مراجعه و بستری به دلیل کرونا افزایش یافته است. میزان مراجعه برای بیماری کرونا حدود یک یا دو مورد در هر هفته به این بیمارستان بود، که به صفر درصد رسید، اما در حال حاضر، میزان مراجعه افزایش یافته و به نحوی است که میزان روزانه برای بیماری کرونا طی چند روز گذشته به ۵ تا ۸ نفر رسیده است.

    با سویه جدید مواجه نیستیم

    وی با بیان اینکه با روند آرام افزایش بیماری مواجه هستیم، توضیح داد: اگرچه به نظر می‌رسد با روند افزایش آرام بیماری مواجه هستیم، اما اظهار نظر نهایی به پایش بیشتر نیاز دارد. اطلاعاتی که در اختیار دارم بیانگر این است که با سویه جدید مواجه نیستیم، اما همکاران ایمونولوژی می‌بایست به بررسی شرایط بپردازند تا بدانیم آیا با سویه جدید مواجه هستیم یا سویه‌های قدیمی طغیان کرده‌اند.صالحی درباره علائم بیماری گفت: سیستم تنفسی فوقانی تحت تاثیر قرار می‌گیرد و علائمی مانند گلودرد، سردرد، آبریزش بینی و عطسه و سرفه خشک دارد. همچنین افراد مسن، بیماران دارای بیماری زمینه‌ای و افرادی که پیوند عضو پیوند نیز دارای درگیری ریوی می‌شوند.

    داده‌ها از افزایش این بیماری در اطفال حکایت نمی‌کند

    وی درباره ضرورت پروتکل‌های بهداشتی گفت: اگرچه کودکان جزو گروه‌های پرخطر محسوب می‌شوند، اما داده‌ها از افزایش این بیماری در اطفال حکایت نمی‌کند. افراد دارای بیماری زمینه‌ای جدی مانند نارسایی کلویی و نارسایی قلبی، بزرگسالان بالای ۶۵ سال، بیماران شیمی درمانی، افرادی که از کورتون استفاده می‌کنند و افراد پیوند عضو می‌بایست نسبت به رعایت پروتکل‌ها دقت کنند و از حضور در مکان‌های عمومی مانند مترو، اتوبوس و هرگونه اجتماعی خودداری کنند. این افراد می‌بایست از تماس با افراد مشکوک به بیماری و بیمار اجتناب کنند و تمام این شرایط می‌بایست تا زمانی که مشخص شود آیا به طغیان جدیدی رو‌به‌رو هستیم یا خیر، رعایت شود.

    نویسنده: یلدا توکلی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *