×
×

اعمال مالیات ۱۰ درصدی بر کالاهای آسیب رسان در بودجه سال آینده

  • کد نوشته: 18367
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳
  • ۰
  • مالیات بر کالاهای آسیب رسان به طور جدی دنبال می شود و در قانون بودجه سال آینده مواردی در این خصوص اصلاح شده است و مقرر شده تا بین ۲ تا ۱۰ درصد ، مالیات بر کالاهای آسیب رسان پرداخت شود.
    اعمال مالیات ۱۰ درصدی بر کالاهای آسیب رسان در بودجه سال آینده
  • پیگیر مصوبه نان کامل در سراسر کشور

    به گزارش خبرنگار سلامت سپاهان خبر، حسن امامی رضوی رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت در نشست خبری گفت: در شورای عالی سلامت موضوع همکاری های بین بخشی برای ارتقای سلامت را در کشور رصد می کنیم و این شورا، در حدود ۲۰ سال تشکیل شده است.

    به گفته وی سلامت در سیاست های کلی موضوع مهمی است و سلامت برای همه سیاست ها شعار امروز است تا تمام اقدامات و دستورالعمل ها پیوست سلامت داشته باشد تا سلامت مردم ارتقا پیدا کند.

    وی در ادامه افزود: برنامه ارتقای وضعیت سلامت مردم در حوادث ترافیکی به طور جدی دنبال می شود. سند امنیت غذایی در شورای عالی سلامت به همراه سند دانش بنیان سلامت مصوب شده است؛ دبیرخانه به دنبال اجرای مصوبات این سند است و وظیفه مهم اش پیگیری سلامت و امنیت غذایی از مزرعه تا سفره مردم است.

    امامی رضوی تاکید کرد: مالیات بر کالاهای آسیب رسان به طور جدی دنبال می شود و در قانون بودجه سال آینده مواردی در این خصوص اصلاح شده است و مقرر شده تا بین ۲ تا ۱۰ درصد ، مالیات بر کالاهای آسیب رسان پرداخت شود.

    وی اضافه کرد: به عبارت دیگر زندگی مردم با شعار سلامت برای همه سیاست ها بهبود پیدا می کند. یکی از برنامه های شورا کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی است.

    رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: موضوع نان کامل مسئله مهمی است و با کمک سایر سازمان ها قیمت آرد کامل را همسان با نان غیر کامل رسیده شود. سبوس برای سلامتی مردم مفید است و حاوی موادی بوده که از بروز انواع سرطان ها در افراد پیشگیری می کند.

    وی اضافه کرد: قیمت تمام شده شیر بالا است و باید یارانه مواد مضر مانند شکر و روغن به سمت لبنیات سوق داده شود و مالیات بر این مواد مضر باید افزایش پیدا کند.اقدامات خوبی در سازمان غذا و دارو برای رصد محصولات کشاورزی در خصوص سموم کشاورزی در حال انجام و نظارت های خوبی در این زمینه انجام شده است. محصولات باغی با بسته بندی و برچسب خاصی مشخص شده است و وزارت بهداشت معتقد است که این محصولات باید شناسنامه دار شوند.

    امامی رضوی ادامه داد: اگر محصولات غنی سازی شود نظارت های لازم در این زمینه انجام می شود و میزان اثربخشی آن بستگی به اندازه مصرف و دیگر مسائل دارد.

    در ادامه مراسم، زهرا عبداللهی مدیر امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار کرد: ساز و کارهای اجرای سند امنیت غذایی در حال انجام است و کمیسیون های تخصصی در این راستا برگزار شده است.

    به گفته وی اکنون ۸۸ کارخانه آرد مجوز تولید آرد کامل را دریافت و حدود ۴۵۰ نانوا از آرد کامل جهت پخت نان استفاده می کنند.

    عبداللهی تصریح کرد: وزارت بهداشت صحبت از عدم مصرف مواد قندی و چربی نکرده بلکه به دلیل آمار بالای چاقی و آمار دیابت توصیه دارد که از این مواد به میزان کافی استفاده کنند.
    مدیر امنیت غذایی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: بررسی ها نشان می دهد که مردم ایران، روزانه ۱۰ گرم نمک مصرف می کنند که بیش از حد استاندارد است و به کلی مصرف نمک، قند و چربی در مردم زیاد است. مصرف میوه و سبزی همچنین حبوبات و غلات در بین مردم پایین است و باید افزایش پیدا کند؛ موضوع سوءتغذیه چاقی به حدود ۶۳ درصد رسیده است.

    وی اضافه کرد: ایران دومین کشور است که مشکل کوتاهی قد و سو تغذیه را به طرز چشمگیری کاهش بدهد. متاسفانه کودکان چاق و اضافه وزن افزایش پیدا کرده است.

     

    نویسنده: میلاد مقدم
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *