معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در گفتگو با خبرنگار سپاهان خبر در پاسخ به این پرسش که” با توجه به عدم تخصیص اعتبارات لازم برای مشکلات روستاها، این مسئله در دولت چهاردهم چگونه حل خواهد شد؟”، بیان داشت: دو موضوع وجود دارد که خیلی شفاف است، یکی بازنگری در آمایش سرزمینی است که همه آن دسترسیها مثل: زیرساختها و امکانات در یک ارزیابی مجدد، شاخصهای آمایش سرزمین و توسعه سرزمینی احصا خواهد شد و اجرای همین آمایش سرزمینی میتواند بسیاری از مشکلات موجود را برطرف کند. دومین موضوع توزیع پول و ثروت بر مبنای آمایشی است که صورت میگیرد.
عبدالکریم حسینزاده با بیان اینکه” با اجرای سند آمایش سرزمینی، توسعهنیافتگی روستاها برطرف می شود”، یادآورشد: دوره قبل که نماینده مجلس بودم و یک فاصلهای بین آن افتاد تازه آمایش سرزمین برای استانهای مختلف تمام شده بود و بهعنوان یک سند زیر دستی لحاظ نمیشد. اگر این سند آمایش سرزمینی لحاظ شود و توسعه و توزیع پول و ثروت هم بر مبنای این آمایش باشد، مطمئناً تا حدود بسیار زیادی شکافهای توسعهنیافتگی بین مناطق مختلف در روستاهای کشورمان ازبین می رود.
وی درادامه از مهمترین مشکلات مربوط به حوزه روستاهای کشور را، عدم مدیریت یکپارچه روستایی عنوان کرد و گفت: در نظام تصمیمسازی و برنامهریزی کشور چه در حوزه روستا و چه در حوزه شهرمخصوصا در حوزه روستا یکی از بزرگترین مشکلات نبود مدیریت یکپارچه روستایی است.
حسین زاده تاکید کرد: اگر یک همپوشانی و همافزایی بین نهادهای مختلف تصمیمگیر به وجود بیاید و این نهادهای تصمیمگیری دریک برنامه دقیق با همدیگر همکاری داشته باشند قاعدتاً موفقیت خیلی زیادی نصیب تمام دستگاهها و امورات اجرایی میشود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در توضیحات بیشتر گفت: به نظرم آنچه که همه ما باید در بخشهای مختلف برای مرتفع کردن مشکلات این حوزه بهعنوان میثاق نامه نسبت به آن همکاری داشته باشیم داشتن یک مدیریت یکپارچه توسعه روستایی است. این مدیریت یکپارچه توسعه روستایی با تقسیم کار شفاف و دقیق باعث میشود که دربلند مدت اهداف ما که درسند چشمانداز توسعه روستایی آمده محقق شود و موفقیتهای لازم را کسب کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید