عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: بعد از جنگ اخیر که پشت سر گذاشتیم باید یک تغییر نگاه، تغییر جهت و رویکرد در حاکمان ما هم نسبت به ملت و مردم و هم به دنیای خارج به وجود بیاید و به نظر من دیدگاهی که قبل از جنگ نسبت به دنیای خارج و همچنین دیدگاهی که نسبت به منتقدین داخل وجود داشت، هر دو دیدگاه غلطی بودند.
محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و فعال سیاسی، در گفتگو با سپاهان خبر، گفت: معمولا پس از جنگهای مشابه جنگ اخیر (جنگ اسرائیل و ایران) حکومتها باید تغییر جهت بدهند؛ به ویژه اینکه ما قبلش معتقد بودیم جنگی به وجود نمیآید و ما در مقابل دشمن کم نمیآوریم و ما در مقابل تجاوز هر کشوری پیروز میشویم و خیلی از شعارهای ما با واقعیت مطابقت پیدا نکرد.
وی تصریح کرد: بعد از جنگ اخیر که پشت سر گذاشتیم باید یک تغییر نگاه، تغییر جهت و رویکرد در حاکمان ما هم نسبت به ملت و مردم و هم به دنیای خارج به وجود بیاید و به نظر من دیدگاهی که قبل از جنگ نسبت به دنیای خارج و همچنین دیدگاهی که نسبت به منتقدین داخل وجود داشت، هر دو دیدگاه غلطی بودند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم بر اساس همان دیدگاههای قبل از جنگ با دنیا رابطه برقرار کنیم یا رویه با منتقدین و معترضین داخلی همان رویه قبل باشد، اوضاع بهتر نخواهد شد.
فاضل میبدی افزود: با مردم و به ویژه با معترضین باید با تسامح و مدارای بیشتر برخورد کنیم و به حرفهای آنها گوش داده و سعی کنیم اگر کسی به خاطر اعتراض و انتقاد در زندان است را آزاد کنیم.
وی تاکید کرد: باید شعارهای مرگ بر این و مرگ بر آن را کم کنیم و کنار بگذاریم و با یک گفتمان، نگاه و با یک سیاست جدید با دنیا روبرو شویم و دنبال مرگ کشوری نباشیم و اولویت را روی پیشرفت و آبادانی کشور خودمان بگذاریم و سرمایههایی که داریم را برای ایران خرج کنیم و بعد به سراغ کشورهایی که از ما استمداد میطلبند، برویم.
مجلس فعلی مانع بزرگی برای دولت است!
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: در شرایط فعلی که جنگ را پشت سر گذاشتهایم اگر نگاهها ملیتر شود و با یک نظم جدید در برابر جهان حاضر شویم، به نظر من این جنگ باعث برکت بوده است.
فاضل میبدی اضافه کرد: دولت پزشکیان عملکرد خوبی در زمان جنگ داشت و به گونهای بود که مردم خیلی احساس کمبود نکردند ولی خب این کافی نیست؛ دیدگاههای سیاسی خیلی مهم است.
وی تصریح کرد: بر اساس برخوردهایی که در حال حاضر با دنیا صورت میگیرد، به نظرم معاونت سیاست خارجه رئیس جمهور پزشکیان بعد از جنگ تا اندازهای تغییر جهت داده است اما مشکل این است که مجلس که یک مجلس چند درصدی هم بیشتر نیست و گروههای خاصی در آن نفوذ کردهاند، چوب لای چرخ دولت میگذارند و اجازه نمیدهند دولت کار خودش را بکند.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، یادآور شد: اگر این دولت خودش صاحب اختیار بود، ممکن بود در مسیری قرار بگیرد که خیلی از مشکلات ما کمتر میشد اما هماکنون این مجلس مانع و مزاحم بزرگی در برابر دولت است و نمیگذارد دولت پزشکیان کاری که باید را انجام دهد.
دولت کسانی که به دنبال جنگاند را مهار کند!
فاضل میبدی گفت: قوه قضائیه درباره زندانیهای خارجی که در کشور ما در زندان هستند، باید کاری کند که به صلاح کشور ما تمام شود نه اینکه به کشور زیان برساند.
وی تاکید کرد: عدهای هم هستند که مثل مافیا دنبال جنگاند و دولت باید آنها را هم مهار کند وگرنه اگر بخواهند در تریبونهای مختلف از جمله در صدا و سیما تهدید کنند، کار درستی نیست؛ صدا و سیما باید کار خودش را بکند نه اینکه بر طبل جنگ بکوبد.
این فعال سیاسی گفت: کشور ما از لحاظ سیاست چند پاره است؛ پارهای از آن دست دولت، پارهای دست قوه قضائیه، پارهای دست مجلس و پارهای دست صدا و سیما است که بین اینها یا هماهنگی وجود ندارد و یا تضاد خیلی شدیدی حاکم است؛ این مسائل باید حل شود در غیر اینصورت اگر این تضادها حل نشود و آتش جنگ دوباره برافروخته شود، شاید ملت و مردم تحمل کمتری داشته باشند.
فاضل میبدی گفت: مردم وقتی که کشور در معرض خطر قرار میگیرد یکپارچه هستند ولی مهم این است که دولت این یکپارچگی و اتحاد را حفظ کند وگرنه اتحادهای این چنینی در زمان جنگ استثناء و گذری است و ماندگاری بالای آن به عملکرد دولت و نظام و تغییر رویکرد آنها بستگی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید