وحید شریعت در گفتگو با خبرنگار سپاهان خبر ادامه داد: هرچه مشکلاتی چون اقتصادی،فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در کشور بیشتر می شود، آمار مبتلایان به انواع این اختلالات نیز افزایش می یابد. البته عوامل ژنتیکی را هم نباید نادیده گرفت.
رئیس انجمن علمی روانپزشکان، با بیان اینکه آمار دقیقی دراین خصوص در دسترس نیست، اضافه کرد: میزان مراجعه این نوع بیماران به مراکز درمانی، کلینیک های اعصاب و روان و مطب ها حاکی از رشد امراض روحی روانی در بین زنان و مردان به ویژه زنان است. به عبارتی می توان گفت زنان بیش از مردان دچار انواعی از اختلالات روانی هستند.
وی افزود: همچنین بیماری هایی چون افسردگی، اضطراب، پانیک، دوقطبی، اختلالات خلقی، بیش از گذشته به سنین پایین یعنی کودکان و نوجوانان، رسیده است.
شریعت خاطرنشان کرد: اگر چه رسیدگی به این مقوله از وظایف متولیان حوزه بهداشت و درمان است اما با توجه به عوامل یادشده که بیشترین نقش را دارند، می طلبد تا سایر مدیران دستگاهها نیز برای پیشگیری از شیوع این اختلالات برنامه ریزی های صحیح و موثری داشته باشند.
وی همچنین در خصوص قطع خودسرانه داروهای روانپزشکی نیز هشدار داد: مبتلایان به اختلالات روحی روانی تحت هیچ شرایطی نباید بدون مشورت پزشک معالجات اقدام به قطع مصرف یا افزایش مصرف ویا تغییر نوع داروی تجویز شده نمایند زیرا تشدید بیماری و حتی بعضا مشکلات جسمی ایجاد خواهد شد.
گفتگو از دریا وفایی،سپاهان خبر
دیدگاهتان را بنویسید