×
×

احیای نقش راهبردی خانواده در نظام تعلیم و تربیت

  • کد نوشته: 17479
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳
  • ۰
  • اگر فرزندان ما به ارزش‌های انقلاب و هویت دینی و ملی دل‌بسته باشند، این دلبستگی ابتدا در خانواده شکل می‌گیرد و سپس در مدرسه تقویت می‌شود. بنابراین توجه به نقش خانواده، کلید موفقیت در تربیت فرزندان است.
    احیای نقش راهبردی خانواده در نظام تعلیم و تربیت
  • اکثر آسیب‌های اجتماعی مانند خودکشی‌ها، ناشی از ضعف مهارت‌های تربیتی در خانواده‌هاست. ما باید والدین را برای مواجهه با چالش‌های نسل جدید آماده کنیم و با آموزش مهارت‌های تربیتی، از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم.

    به گزارش سپاهان خبر، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش توانمندسازی خانواده‌ها را یکی از اصلی‌ترین راهبردهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: خانواده، ستون اصلی تربیت است و تمام شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه در کانون خانواده شکل می‌گیرد اما غفلت از نظام تربیتی خانواده یکی از عوامل مهم ناکامی در تحقق مأموریت‌های تربیتی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.

    وی افزود: نقش خانواده حتی از مدرسه و جامعه نیز مهم‌تر است، زیرا مدرسه تنها بر رشد علمی و توانمندی‌های دانش‌آموز تأثیر می‌گذارد، در حالی که پایه‌های اصلی تربیت، در خانواده بنا می‌شود. یکی از مأموریت‌های کلیدی ما، احیای این نقش راهبردی خانواده در نظام تعلیم و تربیت است.

    وزیر آموزش و پرورش‌ توانمندسازی خانواده‌ها را یکی از اصلی‌ترین راهبردهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: اکثر آسیب‌های اجتماعی مانند خودکشی‌ها، ناشی از ضعف مهارت‌های تربیتی در خانواده‌هاست. ما باید والدین را برای مواجهه با چالش‌های نسل جدید آماده کنیم و با آموزش مهارت‌های تربیتی، از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم.

    وی افزود: اگر فرزندان ما به ارزش‌های انقلاب و هویت دینی و ملی دل‌بسته باشند، این دلبستگی ابتدا در خانواده شکل می‌گیرد و سپس در مدرسه تقویت می‌شود. بنابراین توجه به نقش خانواده، کلید موفقیت در تربیت فرزندان است.

    نویسنده: یلدا توکلی
    برچسب ها

    دسته بندی مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *